web 2.0

Grejsdalens Efterskole mandag den 8.11.10 kl. 19.30

Jeg håber, at såvel lærere  som elever vil skrive på min blog

Tags:

Foredrag | Skoleåret 10/11 | Hope Now

Kommentarer (7) -

Daniel , on 08-11-2010 21:17:21 Said:

Daniel

Jeg synes det var utrolig spændene..

Lasse Lokesh , on 08-11-2010 21:18:42 Said:

Lasse Lokesh

Jeg synes det var formidabelt og det gav rigtigt meget mening.
Ifølge mit liv synes jeg det var velformuleret, og jeg kunne godt lide din fremlæggelse og du faktisk ret sød af en pensionist at være

Simon , on 08-11-2010 21:21:50 Said:

Simon

det har været mega fedt at have dig til at holde foredrag her på skolen og også at du fortalte noget om kvindehandel for jeg vidste overhovedet ikke noget om det. Det var også en mega god film du viste for os sådan vi kunne se hvad der skete med dem.

annette jensen , on 08-11-2010 21:27:11 Said:

annette jensen

jeg syndes det er umennsekligt at man kan behandle andre mennesker på den måde.

de kommer jo her til for at få et bedere liv, men der bliver tværtigmod til at blive være.

det er langt ud over min fatte ævne at man kan være på den måde over for personer som ikke selv kan gøre noget for at komme væk der fra hvor de er.

jeg syndes det var et spændene fordrav og jeg vil gøre stort set alt for at hjælpe de her kvinder.

jeg syndes det er mærkværdigt at man kan behandle andre sådan hvis jeg mødte en af disse kvinder så ville jeg med at hvad der står i min magt hjælpe hende ud af alt det her.

jeg syndes bare generalt at alle i danmark burte støtter jer i sagen mod kvindehandel.

tak for fordravet, jeg vil se fra til at høre mere og sagen med disse kvinder.

Heidi Bjørn Larsen , on 08-11-2010 22:28:14 Said:

Heidi Bjørn Larsen

Hej Elisabeth.
det med at folk ikke støtter syntes jeg selv/personligt er meget dumt, de ved at folk fra andre lande og kvinder der er kommet her til Danmark har brug for hjælp, men de gør ikke en disse ved det.
jeg syntes det er super sejt at du støtter/hjælper de her kvinder og holder foredrag, sådan at de kan få det bedre ogmåske få nogle bedre forhold, til både livet og det der kommer bagefter. mig og min veninde har besluttet os for at imorgen/9/11-10 vil gå ud og tjæne penge til de her kvinder og deres fam.. vi vil hjælpe dig med og hjælpe de her folk, og det er ikke no'et vi gør fordi vi føler os forpligtede, men fordi vi gerne vil.
håber virkelig at du bliver glad for vores bidrag og at du vil tage imod det.

Birita , on 08-11-2010 22:40:49 Said:

Birita

Hvis man sætter sig ind i disse kvinders situation, så kan man ikke forstå hvordan de kan leve! Ja, man kan næsten ikke sætte sig ind i situationen, fordi vi lever i en tryghed, hvor vi næsten ikke ved af alt det onde, der sker for menneskerne lige ved siden af os.
Det er skræmmende at få at vide at menneskehandel også findes i Danmark, og når man har set den film vi så om Anna og Joy, så får man lyst til at gøre noget for at stoppe denne frygtelige handel, hvor man sælger kvinder, som var de hunde. Kvinderne i Danmark klager over deres rettighed, at de ikke har nok at sige i samfundet, men hvad har disse kvinder at sige i samfundet? Intet! Ikke engang politiet i Danmark tager hensyn til at disse kvinder står i en forfærdelig situation, som de ikke kan komme ud af.
Vi kan alle sammen, uden at skulle yde det helt store, gøre en forskæl. Vi kan give af den overflod af penge vi har, men mest af alt må vi bede for disse kvinder. For i sidste ende er det Gud der kan hjælpe dem.

Emma , on 09-11-2010 22:27:56 Said:

Emma

Tusinde tak fordi du kom!
det var ret spændende!
- filmen var barsk som du sagde, inden du satte den på.
jeg syntes ikke at det er fair, at det skal ske for sådan nogen uskyldige kvinder. Men livet i dag, enten på gaden eller hvor det end er, ér faktisk ret barsk nu om dag.
Som Birita skriver til sidst: ''For i sidste ende er det Gud der kan hjælpe dem.'' Der vil gerne være 99% ret i, med hvad hun til hensyn skriver.

Kommentarerne er lukkede