web 2.0

Foredrag på Varde Gymnasieforberedende efterskole torsdag den 3.11.11 kl. 19.00

[No text]

Tags:

Skoleåret 11/12 | Hope Now

Kommentarer (10) -

Michael Nørbæk , on 03-11-2011 20:58:10 Said:

Michael Nørbæk

Tak for et fantastisk fordrag! Jeg er virkelig glad for at jeg har fået et indblik i hvordan menneskehandel virkelig er skruet sammen. Men jeg er også særligt glad for at få forklaret hvordan "fødekæden" er skruet sammen ikke bare i verden men også på steder så små som efterskoler. Tak for alt! Regn med at jeg donerer.

Lisa , on 03-11-2011 21:36:01 Said:

Lisa

Tusind tak for det foredrag du kom og holdte i aftes.  Emnet mener jeg både er relavant, spændende og utrolig skræmmende på samme tid. Min roomie har dog kommenteret på, at hun synes nogen gange at du beskriver tingene for vulgært. Sådan at vi får det dårligt med at komme fra Danmark, hvilket jo ikke er meningen.

Jeg ser emnet som værende yderst relavant. Jeg glemte at spørge dig om noget. Du har lagt utroligt meget vægt på at Danmark endnu ikke har fanget nogen af bagmændene. Derfor kom jeg til at tænke på, om hvorvidt det er lykkes andre europæiske lande at fange dem og Danmark bare sakker bagud?

Igen tak fordi du kom og fortalte om emnet. Det sætter jeg pris på.

Anne Lauenborg , on 03-11-2011 22:01:48 Said:

Anne Lauenborg

Jeg takker for et godt foredrag. Du gav mig en masse at tænke på, og jeg håber bestemt, du fortsat besøger efterskoler rundt omkring i DK, det er en meget god idé.
Foredraget var meget inspirerende, og jeg sætter pris på det, i gør for andre mennesker.
Jeg vil gerne være med til at støtte jer, og jeg håber også de andre her på VGE er friske på at gøre en indsats.
Tak igen!

Johanne , on 03-11-2011 22:25:32 Said:

Johanne

Skide godt foredrag! Du er enormt god til at snakke. Fedt at få "insider" indblik ind i kvindehandel i stedet for uoverskuelige statistikker og tal, som man ikke kan forholde sig til. Sådan har jeg aldrig set på det før, og der er jo slet ikke nok fokus på menneskehandel. Jeg vil rigtigt gerne gøre en indsats og støtte HopeNow.

Line , on 03-11-2011 23:05:15 Said:

Line

Rigtig godt fordrag! Det var rigtig spændene og der bliver lagt alt for lidt vægt på kvindehandel her i Danmark, alle burde gøre en indsats og få fanget bagmændene.. Man kan jo starte i de "små" som her på Vardeegnens Gymnasieforberedne Efterskole, jeg er sikker på at vi nok skal finde ud af noget og gøre en god indsats.
Ps. Rigtig godt intertiv!!!

Ida , on 04-11-2011 10:02:17 Said:

Ida

Enormt godt foredrag, der var rigtig rørende. Jeg håber alt muligt lykke for dig og de nigerske kvinder, og at du kan blive ved med at holde foredrag på efterskoler. Det gør et rigtig stort indtryk samt viden, alle burde have.
Jeg vil gerne støtte jer og håber på, at VGE vil være med til det.
Tusinde tak for foredraget Smile

Kiki Karlijn , on 04-11-2011 10:22:39 Said:

Kiki Karlijn

Mange tak for et rigtig godt foredrag i går aftes! Det var meget spændende, og jeg fik et helt andet syn på det. Jeg synes at kvindehandel er et emne der bliver taget for lidt op, og det bliver set som et mindre problem end det egentlig er. Jeg tror på at vi her på VGE gerne vil gøre en indsats for at støtte HopeNow. Smile

Hamster , on 04-11-2011 12:34:18 Said:

Hamster

Fedt foredrag! men filmen trak det lidt ned, det var mere spændene da du talte Smile

Theis , on 04-11-2011 12:44:07 Said:

Theis

Du skal have mange tak for et utrolig godt foredrag i går aftes! Man fornemmer med det samme, hvor meget tid og hvor mange kræfter du ligger i projektet.

Dog fatter jeg ikke hvorfor man fortsat smider disse afrikanske kvinder i fængsel. En stor udgift for samfundet, som kunne være brugt på kvindernes fremtid.

Nana , on 04-11-2011 12:46:56 Said:

Nana

1000 tak for et enormt spændende og oplysende foredrag ! Du forstår at formulere dig og formidle viden ud, så det rammer målgruppen perfekt. Man mærker også, hvor meget energi og arbejde du sætter i projektet, og hvor meget det egentligt betyder for dig personligt. Jeg mener også, at du skal fortsætte med at holde foredrag på efterskoler, og at alt det du har fortalt og vist os vil blive husket. Kunne godt opfordre til, at du fortalte lidt mere om f.eks. mikrolån og hvordan hele systemet med bagmændende fungerer.
Men bliv ved med det du laver, du gør en kæmpe forskel ! Smile

Kommentarerne er lukkede