web 2.0

Foredrag på Tømmerup Fri- og Efterskole onsdag den 24.11.10 kl.19.00

Jeg håber, at mange elever og lærerne vil skrive om foredraget.

Tags:

Foredrag | Skoleåret 10/11 | Hope Now

Kommentarer (24) -

ea , on 24-11-2010 20:29:53 Said:

ea

Jeg synes det var et godt fordrag

Nanna , on 24-11-2010 20:31:14 Said:

Nanna

Jeg synes det var et godt fordrag. Man fik en nærmere fornemmelse af hvordan det forgår. Håber det bedste for dem.

Sara , on 24-11-2010 20:33:28 Said:

Sara

Et tankevækkende foredrag - håber det bedste for de stakkels kvinder.

Thomas , on 24-11-2010 20:38:00 Said:

Thomas

Fordraget var interessant, jeg lærte en masse om emnet og føler mere for dem jeg håber alle vil lære ligeså meget som jeg gjorde.

Stine , on 24-11-2010 20:38:08 Said:

Stine

godt foredrag. Meget rørende. Fik helt en klump i brystet af det.
vil foreslå at man kunne samle pant fra flasker hele året. Mænd kan være klamme !

Julie R , on 24-11-2010 20:38:48 Said:

Julie R

Spændende, øjenåbnende foredrag. Håber det bedste for disse kvinder.

Karoline , on 24-11-2010 20:38:58 Said:

Karoline

Jeg synes, det var et rigtig spændende foredrag. Fik et meget bedre indblik i, hvor slemt det egetnlig er. Det er dejligt, at der er nogen, der tager initiativ til at hjælpe dem.

Caroline , on 24-11-2010 20:39:42 Said:

Caroline

Tak for lidt indsigt i andre menneskers situation, som vi "forkælede møgunger" desværre ikke altid hører nok om. Det var et godt foredrag, bliv endelig ved med det gode arbejde.

michelle , on 24-11-2010 20:41:44 Said:

michelle

et tankevækkende foredrag. haber det bedste.

Dam , on 24-11-2010 20:42:36 Said:

Dam

Jeg kan ikke forstå, hvordan den første kommentar efter foredraget kunne være "Er der kage til aften kaffen?"
Hvordan kan man tænke sådan efter at have set, hvordan de kvinder lever?
Fantastisk foredrag!  

Frederikke , on 24-11-2010 20:44:13 Said:

Frederikke

Tak for et rigtig spændende foredrag. Godt med lidt indblik i hvordan de stakkels kvinder har det! bliv endelig ved med det gode arbejde

Thorbjørn , on 24-11-2010 20:45:24 Said:

Thorbjørn

nej hvor var det et dejligt foredrag.
her i morges da jeg hørte vi skulle høre et foredrag tænkte jeg bare "åh nej ikke igen" men bare da du havde sagt det første ord og man virkelig kunne mærke hvor meget du brændte for det fik man det helt vildt dårligt. jeg fik virkelig lyst til at hjælpe. først var jeg meget imod at vi skulle spare, men nu hvor du har været her har jeg virkelig lyst til at gøre noget, og vi taler allerede videre om hvordan vi kan hjælpe mere.

Lærke , on 24-11-2010 20:46:13 Said:

Lærke

Blev helt mundlam af det foredrag. Det er chokerende, at sådan noget sker. Jeg ville ønske, alle de kvinder ikke ville blive udsat for dette, og jeg ville gerne kunne gøre noget for det. Jeg får det helt dårligt over, at nogen må lide under andres lyster på den måde og håber virkelig på, at hjælpen er på vej mod kvinderne. Tak for et tankevækkende foredrag, Elisabeth. Et fantastiske stykke arbejde, du gør sammen med Hope Now!

August Jensen , on 24-11-2010 20:47:27 Said:

August Jensen

Det var SÅ rørende at det var helt vildt... Jeg vidste godt at der skete sådan i Danmark men jeg har aldrig fået forklaret på den måde. Også i videoen da jeg hørte de afrikanske kvinder bare snakke og høre deres rystende stemmer begyndte jeg at får tåre i øjne og bare et rigtig godt fordrag. Så ligemeget hvad Ann foreslår imorgen er jeg helt sikkert på. Og jeg håber aat du får tjent de 100.000 kr Smile

Kirstine , on 24-11-2010 20:50:24 Said:

Kirstine

det er et fanstastisk stykke arbejde i/du gør! nu hvor jeg selv har lavet en projektopgave om emnet, og hvor sur det gjorde mig, at der ikke rigtig var nogen der gjorde noget ved, det og hjalp.Jeg synes det er fantastisk, at man endelige høre om folk, der virkelig vil gøre noget for de stakkels kvinder der intet valg har. Jeg har den største respekt for jer og jeres arbejde.Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe. fortælle det til familie,venner og bekendte for ingen skal nogensinde have lov til at tro de har retten til at bestemmer over et andet menneskes liv.

Clara , on 24-11-2010 20:50:58 Said:

Clara

Det satte virkelig tankerne i gang. Jeg håber at der vil være stemning for at støtte dem. Forhåbentlig vil fremtiden vise sig lysere for disse kvinder og at dette kan ske med støtte fra størstedelen af Danmarks/Verdens befolkning.
Det har været en øjenåbner som vil følge mig fra nu af. Tusind tak for dette fantastisk foredrag.

Louise Frimann , on 24-11-2010 20:51:14 Said:

Louise Frimann

Jeg synes det var et rigtig tankevækkende foredrag, tænk at blive behandlet på den måde det er jo forfærdeligt altså..... Vi må hjælpe så meget vi kan! det rørte mig rigtig meget og man fik det egentlig helt skidt, jeg sad og tænkte "hvorfor kan jeg ikke hjælpe dem lige nu" jeg mener at alle burde hjælpe dem.! for tænk hvis det var os selv, ville vi så ikke hjælpes? det tror jeg vi vil. Synes virkelig at folk skulle åbne deres øjne og se at støtte kvinderne.Ingen fortjener sådan et liv,det er jo umenneskeligt. Altså man behøver jo ikke give 1000kr man kan jo bare give lidt og hvis jeg skal være helt ærlig er jeg sikker på at man ville have det fantastisk med sig selv bagefter. Men Elisabeth tak for det rørende foredrag. Jeg ville i hvertfald gerne hjælpe dem. Det håber jeg at ALLE ville. Jeg ville i hvertfald fortælle det videre til venner og bekendte og håbe at folk ville hjælpe.

Katrine , on 24-11-2010 20:56:27 Said:

Katrine

Jeg synes, at det var et rigtig godt og tankevækkende foredrag! Jeg er imponeret over, at folk vil bruge så meget tid på, at hjælpe andre. Jeg synes, at det er virkelig stort af dem.
Jeg vil hellere end gerne gøre hvad jeg kan, for at hjælpe de udsatte kvinder!

Julie k , on 24-11-2010 20:56:43 Said:

Julie k

Hold da op er fuldstændig rystet efter dette foredrag. Det hænger virkelig ikke sammen i mit hoved, at nogen mennesker (hvis man da kan kalde dem det) kan få sig selv til at gøre sådanne ting ved andre. Hvor er jeg glad for at have hørt dette foredrag, for jeg er uden tvivl blevet så meget klogere. Det var et super godt foredrag Elisabeth, hvor er det bare et stort og meget flot stykke arbejde du gør. Alt held og lykke fremover.

Valdís , on 24-11-2010 21:00:24 Said:

Valdís

Jeg synes at det var et meget godt foredrag. Det var ikke kedeligt på noget tidspunkt. Det havde min opmærksomhed hele vejen igennem.
Jeg synes at det er ubehageligt at høre om, at nogle kvinder lever sådan et liv, og at nogle folk vil udsætte dem for det.
Jeg vil meget gerne være med til at hjælpe dem.

Thomas , on 24-11-2010 21:01:17 Said:

Thomas

Kære Elisabeth tak for fortællingen (fik ikke sagt det før)
jeg vil gerne uddybe min mening
jeg vil gerne sige at det du fremlagde var fremragende, jeg startede med at være lidt nysgerrig da det begyndte, men efter et stykke derinde fik jeg stor forståelse i det. Det er noget der virkelig interessere mig, og håber virkelig mine med elever er med mig. så vidt kan se på de er andre kommentarer er de enige at det var et supergodt det du fortalte os. Filmen gjorde det endnu klarer. Det åbnede mine øjne, jeg vidste ikke problemet var så slemt i Danmark. Jeg vidste godt det fandtes sted, men bare ikke så forfærdeligt som det er. Jeg håber inderligt at kvinder i hjælper kan få det godt og får et godt liv som det er vi har det i, stedet for at stå på gaden og havde det forfærdeligt med dem selv.
Kærlig hilsen Thomas Fra Tøfe

Kamilla , on 24-11-2010 21:02:57 Said:

Kamilla

Jeg synes det var et rigtig godt fordrag! Jeg har hele tiden gerne ville være med til at spare, men efter at se og hører om disse kvinder, har jeg endnu mere lyst til at spare. Så jeg håber bare på det bliver til noget!

Lærke HN. , on 25-11-2010 15:58:00 Said:

Lærke HN.

For det første, super godt foredrag!
Jeg synes det samme en masse tanker igang og jeg har virkelig respekt overfor dem der hjælper. Jeg ved på den ene side ikke hvad jeg skal skrive for jeg har ingen idé om hvad jeg skulle kunne gøre men rigtig godt foredrag!

Kommentarerne er lukkede