web 2.0

Foredrag på Tømmerup Efterskole onsdag den 14. nov. 2012 fra kl.19.00 til 20.30

[No text]

Tags:

Foredrag | Hope Now | Skoleåret 12/13

Kommentarer (19) -

Anders Armand Mortensen , on 14-11-2012 20:04:15 Said:

Anders Armand Mortensen

Kære hope now og Elisabeth, foredraget her på Tømmerup efterskole var virkelig en øjenåbner og jeg var virkelig ved at græde da jeg hørte om Anna og Joy. hvis Elisabeth ikke havde holdt foredraget ville jeg ikke vide noget om hope now, jeg er mere en villig til at hjælpe nu, efter foredraget. det var godt gennemført og gav mig lyst til at gøre en forskel.

anders thomhav stubberup , on 14-11-2012 20:13:04 Said:

anders thomhav stubberup

det var et fantastisk foredrag

blev så rørt jeg var ved at grede

bliv ved så i kan hjælpe folk

Emma Damm Mørch , on 14-11-2012 20:13:07 Said:

Emma Damm Mørch

Tusind tak for et virkelig interresant og tankevækkende foredrag! Det rørte mig virkelig, og det var virkelig en øjenåbner for mig, da jeg overhoved ikke var klar over at noget lignende sker!

Lærer Karl Peter Samuelsen Holm , on 14-11-2012 20:17:41 Said:

Lærer Karl Peter Samuelsen Holm

Tak for et godt og tankevækkende foredrag. Der findes lys og mørke overalt i denne verden, men det er dejligt at vide at der er nogle der bringer lyset frem, selv når det ser allermest mørkt ud. Bliv ved - stay strong. KP Lærer på Tømmerup fri- og efterskole.

Emma Larsen , on 14-11-2012 20:22:37 Said:

Emma Larsen

Tusind tak for et alt for fedt foredrag. Det er virkelig tankevækkende. Det er rigtig dejligt at vide, at der er nogen der faktisk gør noget.

Annika Tang Ahlquist , on 14-11-2012 20:23:23 Said:

Annika Tang Ahlquist

Kære Elizabeth og HopeNow.
Jeg vil gerne udtrykke min dybeste respekt for det I gør, og at du, Elizabeth, bruger din pensionstid på at hjælpe andre, hvor du i virkeligheden burde lære at strikke, er jo grunden til at der stadig findes humanitet i denne verden. Jeg er oprigtigt rørt at dit foredrag, og tusind tak på de mennesker, som I hjælpers vegne. Jeg håber for de handlede menneskers skyld, at I fortsætter, selvom det er svært.

Hilsen Annika

Louise Hansen , on 14-11-2012 20:23:47 Said:

Louise Hansen

Tusind tak for et virkeligt godt foredrag! Hvor er det rart at vide at der findes folk som hjælper mennesker der bliver udsat for noget så forfærdeligt. Giv aldrig op!

Marie Louise Frederiksen , on 14-11-2012 20:29:39 Said:

Marie Louise Frederiksen

Kære HopeNow og ikke mindst Elisabeth! Tusind tak for et fantastisk foredrag. Det var meget tankevækkende! Jeg synes det er fantastisk at i mennesker har så meget overskud at i kan gøre sådan noget for andre mennesker! Håber at i får spredt budskabet til en masse andre unge mennesker rundt omkring i landet! Mange kærlige hilsner MarieSmile

Ronja Hyldkrog , on 14-11-2012 20:39:13 Said:

Ronja Hyldkrog

Kære HopeNow og Elisabeth.
Jeg vil gerne sige tusind tak for et helt igennem inspirerende fordrag, her på Tømmerup fri- og Efterskole! Elisabeths fordrag rørte mig dybt og jeg har en enorm respekt for det i gør! Det er rigtig bekræftende at høre at det i gør rent faktisk også har en nytte for de ramte. Jeg er rigtig glad for Elisabeth kom og snakkede med os i dag - Hæld og lykke frem over!
Stort efterskolekram - Ronja Hyldkrog Smile  

Christian K.B. Helsinghof , on 14-11-2012 20:46:14 Said:

Christian K.B. Helsinghof

Vil gerne sige tak til Elisabeth, for et fantastisk foredrag!
Det var meget tankevækkende, og en kæmpe øjenåbner.
Samtidig var det en meget positiv oplevelse, at der virkelig er nogle som brænder for at hjælpe.
Jeg håber virkelig at HopeNow bliver ved med at kæmpe, og brede budskabet!

Kæmpe respekt herfra!

Rikke Kjærgaard , on 14-11-2012 20:56:27 Said:

Rikke Kjærgaard

Kære Elisabeth.

Tusind tak for et rigtig godt fordrag, det var virkelig et meget tankevækkende fordrag. Det var meget inspirerende på mange måde, og jeg blev virkelig rørt over at høre dit fordrag. Jeg har dyb respekt for dig og hele HopeNow, som gør et kæmpe stykke arbejde for at rede kvinder som Joy og Anna. Jeg håber i kommer langt med jeres budskab!

Rebekka Paaske , on 14-11-2012 21:46:15 Said:

Rebekka Paaske

Kære Elizabeth og hopenow.
Tak for et yderst inspirerede og tankevækkende foredrag. Du har en evne til at holde folks opmærksomhed og så har du bestemt talegaverne i orden.
Efter ca. En time havde jeg allerede lyst til at gribe sparebøssen og donere indholdet. Du gav mig en lyst til at gøre en forskel! Smile
Jeg vil ønske dig og alle de andre fra HopeNow held og lykke i jeres kamp imod menneskehandel.
-Rebekka Paaske

Camilla Hornbæk , on 15-11-2012 09:28:16 Said:

Camilla Hornbæk

Kære HopeNow. Tak for et rigtig godt og tankevækkende foredrag. Det var meget inspirerende, og gav virkelig stof til eftertanke. Det er fantastisk at vide, at der findes mennesker som jer, som gør det andre mennesker kun kunne tænke sig til. Bliv ved med at tale ud til resten af Danmark, så kan det være at I endelig kan blive så store, at I kan samle ind, så I får endnu flere penge til hjælp. Held og lykke fremover.
Hilsen Camilla Smile

Nathasja Sejr Pedersen , on 15-11-2012 09:28:43 Said:

Nathasja Sejr Pedersen

Tak for et super foredag Elisabeth!
Det var virkelig tankevækkende at hører om Anna og Joy, og fik helt lyst til at donere penge til HopeNow, og hjælpe til med at stoppe menneskehandel.
Det gjorde virkelig ondt at se på de kvinder som fortalte om hvor forfærdeligt det faktisk var. Så håber virkelig i får en masse penge til at hjælpe de kvinder!
Og jeg vil gerne være med til at gøre en forskel! Smile
Ønsker dig og HopeNow jer godt på vej i kampen mod menneskehandel! ;)
- Nathasja Sejr Pedersen

Natasha Andersen , on 15-11-2012 16:28:52 Said:

Natasha Andersen

Kære Elisabeth og Hope Now.
Tak for en fed aften med foredrag som virkelig fik sat nogen tanker igang hos mig. Jeg fik næsten helt tåre i øjnene,  det var slet ikke til at forstå at der findes den side af verden, på sådan en brutal måde! Jeg fik virkelig meget ud af det, og det så også ud som om andre gjord det..

Hilsen Natasha  -  Tømmerup efterskole

Isabella Knoblauch , on 15-11-2012 16:34:35 Said:

Isabella Knoblauch

Hej Elisabeth og Hopenow. Tusind tak for et godt foredrag. Det satte virkelig tankerne igang, når man bla. hørte om Anna og Joy. Jeg er glad for at der er nogle der faktisk gider at bruge sin tid på at hjælpe andre. Det burde vi alle sammen gøre. Jeg håber det kommer til at gå godt fremover og bliv endelig ved med at fortsætte det gode arbejde.

Isabella Knoblauch Wink

ukendt bruger , on 15-11-2012 19:02:23 Said:

ukendt bruger

jeg er glad

Lone Brandborg , on 16-11-2012 13:17:15 Said:

Lone Brandborg

Kære Elisabeth og Hope Now

Der var stille, der blev tænkt, lyttet og åbnet en del øjne - tak Elisabeth for dit inspirerende og død uhyggelige foredrag! Og tak for at vise os, at I på så uselvisk facon hjælper og gør en kæmpe forskel i andres liv!!! Det kan vi alle lære af, og jeg tror der blev lært!!!Bliv endelig ved!
Lone, lærer på Tømmerup Fri-og Efterskole

Celine Rasmussen , on 19-11-2012 08:51:51 Said:

Celine Rasmussen

Tusind tak for et godt fordrag. Det er ret vildt der sker så mange forfærdelige ting uden vi ved det. Jeg håber i bliver ved med at hjælpe og give jeres viden videre så der er endnu flere der kan hjælpe. Smile

Kommentarerne er lukkede