web 2.0

Foredrag på Ringe Efterskole torsdag den 23.01.14 kl.19.30

[No text]

Tags:

Foredrag | Skoleåret 13/14 | Hope Now

Kommentarer (4) -

Sarah Risbjerg og Lulu Hentze , on 23-01-2014 21:15:45 Said:

Sarah Risbjerg og Lulu Hentze

Hej Elisabeth
Det var super fantastisk!! Vi kom ind i salen med en indstilling, om at det ville blive den kedeligeste time nogensinde, men kom ud med tanken, om at vi gerne ville høre det hele en gang til.
Vi vil ritgig gerne støtte projektet, så meget vi kan! Vi håber vi kan gøre en forskel på lørdag.
Knus Lulu og Sarah

Amalie Schack , on 23-01-2014 21:27:55 Said:

Amalie Schack

hej Elisabeth
det var et meget spændende og rørende foredrag. Jeg går selv meget op i at hjælpe andre der ikke har det godt. egentlig har jeg aldrig selv tænkt så meget på de prostituerede kvinder, men dit foredrag har helt sikkert givet mig en øjen åbner for hvilke forhold de stakkels prostituerede kvinder lever under. Jeg vil hjælpe så meget jeg kan, specielt til vores forældre dag på lørdag. Tusind tak for et FANTASTISK foredrag...
knus fra Amalie  

Johnnie , on 23-01-2014 22:14:46 Said:

Johnnie

Hej Elisabeth.

Tak for endnu et fantastisk og informerende foredrag. Eleverne var ligeså optagede af dit engagement og din kamp for, at samle midler til de stakkels handlede kvinder som de forgående gange. Håber I får samlet mange penge ind.

Mange hilsner fra lærerne fra Ringe Efterskole

Malene Sølvbjærg , on 26-01-2014 17:01:54 Said:

Malene Sølvbjærg

Hej Elisabeth.
Det var et rigtig godt foredrag, du holdte, og jeg tror, det rørte mange af os. Det er ikke noget man hører så meget om, men det er da helt klart et kæmpe problem. Da jeg kom ud fra foredragssalen, var jeg meget deprimeret. Dit foredrag har givet mig en øjenåbner, jeg gik og troede at mit liv var hårdt, men det er jo ingenting i forhold til, hvad de kvinder går igennem. Håber der kommer større fokus på problemet.
Knus Malene.

Kommentarerne er lukkede