web 2.0

Foredrag på Rejsby Europæiske Efterskole den 30.09.10 kl. 19.30

Håber elever og lærere vil skrive på min blog om foredraget

Tags:

Foredrag | Skoleåret 10/11 | Hope Now

Kommentarer (13) -

Sara Henriksen , on 30-09-2010 21:55:43 Said:

Sara Henriksen

Foredraget var godt, især filmen. Jeg synes det var en rørende film der virkelig fik øjene op for mig om hvordan disse Kvinder har det. Det har ikke været noget jeg har tænkt så meget over før nu og vidste heller ikke at det var så slemt. Jeg er rigtig glad for at jeg, som elev på rejsby europæiske efterskole, er med til at hjælpe Joy og de andre kvinder. Foredraget har virkelig hjulpet til at hente støtte hos vi unge mennesker. Jeg er virkelig glad for at hjælpe, for disse misbrugte kvinder har fortjent et bedre liv.
Hilsen Sara Henriksen.

Nanna og Christian , on 30-09-2010 22:00:59 Said:

Nanna og Christian

Hej Elisabeth,
Tusind tak for et godt og gribende foredrag. Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe med et bedre liv til de misbrugte kvinder fra Nigeria.

- Nanna og Christian.

Sascha , on 30-09-2010 22:14:27 Said:

Sascha

Heej Elisabeth.
Tusind mange tak for et godt foredrag. Jeg har det nok ligesom Sara, at jeg heller ikke vidste det var så slemt, og filmen åbnede ihvertfald også mine øjne på hvordan situationen virkelig er.
Støtter virkelig det du laver, det er meget godt at der er nogle der går ind for det punkt og hjælpe andre mennesker og sådan noget.
Er rigtig glad for at være med til at hjælpe de misbrugte kvinder i Nigeria.

- Sascha

emil , on 30-09-2010 22:25:49 Said:

emil

dejligt

Lasse , on 30-09-2010 22:29:32 Said:

Lasse

jeg syntes det var et kanon godt og rørende foredrag...
især filmen har givet mig stof til eftertankeSmile

Casper B. Veile , on 30-09-2010 22:32:07 Said:

Casper B. Veile

Kære Elisabet.

Lige en hilsen fra din "teknik-mand", Casper Laughing
Mange tusind tak for et fantastisk foredrag!
Det var øjeåbnende, at høre dig fortælle om handel af nigerianske kvinder. Ligeledes var det en rørende film, der gjorde det klart at der må gøres noget.
Jeg ønsker dig og organisationen alt mulig held og lykke fremover, og jeg håber, at du får mulighed for at holde endnu flere foredrag rundt omkring på landets efterskoler, og at der er flere som for øjnene op for dette kæmpe problem.

Endnu engang tak for et fantastisk foredrag!


Hilsen Casper

Rikke Rose Eskelund , on 30-09-2010 22:41:33 Said:

Rikke Rose Eskelund

Hej Elisabeth
Tusind tak for et kanon foredrag. Det var rigtig spændende!

- Rikke Rose Eskelund

Rikke Hoffmeyer , on 30-09-2010 22:44:46 Said:

Rikke Hoffmeyer

Hej Elisabeth.
Mange tak for et super fedt foredrag. Det har altid intreseret mig meget. Jeg synes det var vildt fedt at du kunne snakke om nogle rigtige sager, som i har arbejdet med og man kan se i har gjort en forskel. Det var fedt med en øjenåbner for os alle. Jeg tror det påvirkede mange af os, det påvirkede i hvert fald mig. Jeg har været rundt og søge på kvindehandel for og se om vi kan gøre nogen foreskel. Jeg har også planer om at snakke med mine venner om at støtte op om jeres organisation.

Tak for et fedt fordrag!
Hilsen Rikke

Hanne Grumløse , on 01-10-2010 07:02:03 Said:

Hanne Grumløse

Jeg synes det var rigtig dejligt, at du ville komme og holde foredrag på skolen.Jeg håber, at du vil blive ved med dette projekt, så længe du er i stand til det, for jeg synes alle burde blive informeret om problemet på en ligeså god måde, som du formidlede det på. Det overraskede mig virkelig, at de efterladte familier i Nigeria vitterligt troede på, at deres afsendte døtre havde det helt fint og blev givet, hvad de var lovet. At de slet ikke havde de mindste skrupler omkring det, er altså utroligt.

Hanne Grumløse

Ida, Josefine og Katrine , on 01-10-2010 18:23:08 Said:

Ida, Josefine og Katrine

Hej Elisabeth.
Super foredrag, dejligt at få åbnet øjene for et emne der er sådan et stort problem. Vi har fået meget ud af din halvanden time, især filmen og kendskabet til Joy og Anna, det er forfærdeligt at sådan noget sker så meget i verden. Fantastisk at der findes organisationer som Hope Now, held og lykke fremover.

Kram Ida, Josefine og Katrine.  

Marie Skrydstrup , on 01-10-2010 19:15:41 Said:

Marie  Skrydstrup

Kære Elisabeth.

Det var virkeligt virkeligt et godt foredrag.
Jeg synes at det var dejligt at man kunne se at I gjorde en forskel, og at man i filmen så de kvinder i hjalp, og så hvor de kom fra.
Det var også en god ting at du fortalte om hvordan i hjalp dem.
Jeg syndes dog at en af de bedste ting, var at se hvor meget du brænder for det. Det gælder både da du stod og holdt foredraget, og da jeg snakkede med dig bagefter.
Nu glæder jeg mig bare til jeg bliver 18 år og kan hjælpe lidt mere end jeg kan nu.
Held og lykke med Hope Now fremover.

Marie Skrydstrup

Marie , on 02-10-2010 20:49:21 Said:

Marie

Hej Elisabeth.

Tak for et helt fantastisk foredrag!
Det var virkelig en øjenåbner. Jeg sad og tudede helt indvendig! Jeg har aldrig fået det formidlet så godt, så selvom jeg ved at sådan noget sker, har det ikke rørt mig så meget. Bliv ved så længe du kan, for du gør virkelig en forskel! Min mor melder sig også snart ind i Hope Now, da hun kunne mærke hvor meget det betød. Bliv ved med det gode arbejde! Smile

Hilsen Marie.

Laura & Siv , on 03-10-2010 12:12:27 Said:

Laura & Siv

Hej Elisabeth

Vi fandt dit foredrag meget tankevækkende og inspirerende.
Det der gjorde foredraget så interresant var, at man kunne mærke at du virkelig brændte for emnet. Det er et meget rammende emne og vi blev overrasket over omfanget af kvindehandel.
Vi er især glade for at du ikke pakkede samheden ind, som nogle voksne nogengange gør.
Vi er glade for at vores skole er med til at bekæmpe kvindehandel og håber at vi kan være med til at hjælpe når vi bliver gamle nok
Fortsæt det gode arbejde.
Mange Hilsner
Siv & Laura

Kommentarerne er lukkede