web 2.0

Foredrag på Oure Idrætsefterskole onsdag den 29.09.10 kl. 19.00

Til elever og lærere. Det er neget vigtigt, at I skriver på bloggen om jeres oplevelse af foredraget. Tak

Tags:

Foredrag | Skoleåret 10/11 | Hope Now

Kommentarer (20) -

Anja , on 30-09-2010 07:32:39 Said:

Anja

Hej Elisabeth.

Tusind tak for foredraget! Det var utrolig inspirerende og spændene. Det fik mig til at tænke rigtig meget over tingene som sker i denne verden.

Håber alt godt for dig og hopenow fremover.
Knus

Oliver , on 30-09-2010 09:19:01 Said:

Oliver

Hej Elisabeth.
Tak for fordraget, syntes det var spændende i det omfang at du fortalte om noget som rigtig mange af vi efterskole elever aldrig tænker over eller gør noget ved. Jeg siger ikke at vi vil gøre noget ved det, men det vil ihvertfald åbne øjnene op på nogle af os.

Godt fordrag, måske er du lidt for opmærksom på larm. Men det er vel fordi du har været skolelærer.

Håber det kommer til at gå godt for dig og Hopenow.

victor , on 30-09-2010 09:19:07 Said:

victor

Hej Elisabeth.
Tak for fordraget, det var rigtigt godt og spændende. Det er godt vi har nogle kvinder som dig, der hjælper handlede kvinder fra afrika.

HOPENOW FOR A BETTER FUTURE!!!!

Hilsen Victor

Amanda , on 30-09-2010 12:08:56 Said:

Amanda

hej Elsabeth
tak for et godt foredrag.
Du burde nok vise filmen først, så ville man bedre kunne sætte sig ind i det.
Det var meget informativt og jeg er glad for at være blevet oplyst om endnu en verdens krise.
Jeg ønsker dig held og lykke med projektet, da det helt klart er et stort problem.


Hilsen Amanda

Josefine , on 30-09-2010 12:12:06 Said:

Josefine

Hej Elisabeth

Tak for fordraget, det var super spændene at høre om. Det åbner virkelig ens øjne op efter man har hørt om det. Jeg håber at alt går vel i fremtiden med HOPENOW.

Hilsen Josefine

Patrick , on 30-09-2010 12:13:09 Said:

Patrick

Hej Elisabeth.

Tak for foredraget. Et emne som mange ikke har anelse om finder sted, eller er så slemt. Det slår øjnene op, og man indser at alt ikke er så perfekt her i Danmark og at menneskehandel og menneskemishandling også finder sted her i vores lille land.

En gang i mellem fik du sagt nogle farlig fine ord, som du ikke helt fik uddybet, så det blev lidt svært at forstå. Ellers super foredrag.

held og lykke med at opnå dit mål, og forhåbenlig mere til Smile

Sofie , on 30-09-2010 12:14:06 Said:

Sofie

Hej Elisabeth

Jeg synes at det er helt fantastisk at der bliver gjort noget for disse kvinder. Jeg vidste godt at der stadig var menneskehandel og sådan men jeg vidste ikke at de blev tvunget til at prostituere sig og at det var i et så stort omfang. I skal endelig blive ved med at hjælpe de ulykkelige kvinder. Jeg synes det er en fantastisk indsats der bliver gjort for disse kvinder specielt med så få ressourcer! Keep up the good work!!

Hilsen Sofie

Sofie , on 30-09-2010 12:14:31 Said:

Sofie

Hej Elisabeth.

Tusind tak for fordraget. Det var et meget rørene emne, som mange ikke aner særligt meget om. At der forgår menneksehandle i verden, er noget ikke mange kender til. Det er jo ikke noget folk sådan rigtig tænker over. Men tak for det, det var rigtig godt, og vækkede en masse tanker frem i mig.

Hilsen Sofie

Oliver , on 30-09-2010 12:15:07 Said:

Oliver

Hej Elisaberh.

Tak for fordraget, det var fedt at høre om noget, man ikke tænke over.

Kasper Arvad , on 30-09-2010 12:15:18 Said:

Kasper Arvad

Hej Elisabeth
Tak for et meget tankevækkende foredrag. Jeg syntes du var helt vildt god til at fange folks opmærksomhed og gjorde os bevidst om et meget seriøst problem.

Jeg håber at du får nogle penge i kassen til dit projekt.
Hilsen Kasper

Frederik Cupello , on 30-09-2010 12:16:28 Said:

Frederik Cupello

Hej Elisabeth.

Tak for foredraget. Det åbnede virkelig ens øjne over for emnet. Jeg var nogenlunde klar over at det skete, men slet ikke i det omfang din presentation viste. Tak for det. Held og lykke i fremtiden.

Hilsen Frederik. 10 C

Jeppe Bryld , on 30-09-2010 12:17:02 Said:

Jeppe Bryld

Hej Elisabeth.

jeg fandt dit foredrag inspirerende, selvom jeg har arbejdet med trafficking før. Emnet er meget vigtigt, og det at du holder disse foredrag non-profit er super. Dog, synes jeg ikke du formulerede dig så klart i din indledning inden dokumentaren, og jeg savnede lidt en power-point med nogle billeder, så oplevelsen ville have været mere visuel og mere overskuelig.

KEEP UP THE GOOD WORK!

Emil Moritzen Bak , on 30-09-2010 12:18:26 Said:

Emil Moritzen Bak

Hej Elisabeth(:
Jeg synes det var et meget spændende og noget som vi ikke tænker på. Jeg kan ikke forstille mig andet end det vil gå helt vildt gå for dig! Og jeg håber også det vil stoppe al den salg.

Hilsen FrækFyr15 :p

Astrid , on 30-09-2010 12:18:32 Said:

Astrid

Dav Elisabeth.
Jeg synes handel med kvinder er et meget spændende emne og er meget relevant for nutidens kvinder og deres status'er som kvinder. Jeg blev mere bevidst om hvordan det hele nogenlunde går til. Filmen var også meget informerende, dog kunne jeg godt savne at det var en slags dokumentar (altså hvor at man måske har prøvet at få fat på bagmændene og en masse der er i mod det - en vokspop måske?). Filmen var desværre også lidt forvirrende..
Jeg syntes det var godt at du ville have fuldstændig ro når du talte så alle kunne høre dig.
Mange tak for i gårs foredrag.
Med venlig hilsen Astrid

Sofie , on 30-09-2010 12:18:57 Said:

Sofie

Hej Elisabeth.

Mange tak for fordraget. Det er et meget rørene enme, som mange ikke kender så meget til. At der forgår menneskehandle i verden, er jo ikke noget vi mennesker går og tænker særligt meget over i hverdagen. Men tusind tak for det. Det fik vækket nogle tanker frem i mig.

Hilsen Sofie

Flora , on 30-09-2010 12:19:43 Said:

Flora

Hej Elisabeth.. :*
Tak for et spændende, og samtidig meget chokerende foredrag.
Ønsker dig og projektet al held og lykke fremover.

Emma , on 30-09-2010 12:20:09 Said:

Emma

Kære Elisabeth.
Da jeg har hørt fordraget én gang før, kan man sige at jeg har fået alle detaljerne med. Det var spændende begge gange, og jeg synes det er et super initiativ. Jeg håber, jeg har hjulet bare en lille bitte smule, ved at skrive på din blog.

Jens , on 30-09-2010 12:21:40 Said:

Jens

Hej Elisabeth.

Tak for et foredrag der virkelig fik mig til at tænke mig om. Det åbnede virkelig ens øjne over for emnet. Var personligt ikke klar over hvor slemt disse kvinder havde det. Jeg syntes virkelig dette er et problem vi burde bakke op omkring. Ønsker alt held og lykke til dig og dit gode formål.

Hilsen,
Jens  

Marie-Louise , on 30-09-2010 12:25:45 Said:

Marie-Louise

Hej Elisbeth,

applaus for din indsats i at gøre noget  for at hjælpe af hensyn til dit arbejde i Hopenow! Det håber jeg du fortsætter med, held og lykke med det.

Jeg vil sige med hensyn til dit fine foredrag, kunne jeg godt have tænkt mig at have set den bevægende film først. Jeg vil sige til dig, jeg blev indimellem en smule forvirret over dee ting du sagde, nogle af de ting du sagde kom ikke helt klart ud. Nu vidste jeg temmelig meget om dette problem i forvejen da jeg har set mange dokumentar film og bl.a skrevet en fristil om prostitution.

Med venlig hilsen ML

Annelise Kjærsgaard , on 02-10-2010 09:46:30 Said:

Annelise Kjærsgaard

På skolens vegne vil jeg sige tak for et opvækkende og oplysende foredrag om et særdeles rystende og vigtigt emne. Kan klart anbefales i forbindelse med projektopgaven og til undervisning i medborgerskab og menneskerettigheder. Mvh. Annelise Kjærsgaard

Kommentarerne er lukkede