web 2.0

Foredrag på Midtfyns Efterskole tirsdag den 23.11.10 kl. 19.00

jeg håber, at lærere og elever vil kommentere foredraget

Tags:

Foredrag | Skoleåret 10/11 | Hope Now

Kommentarer (4) -

frederikke , on 23-11-2010 22:46:35 Said:

frederikke

Hej elisabeth Smile synes dit foredrag var kanon ! har selv haft lavet en opgave om det , dog ikke så omfattende. og ja , folk har for lidt viden om hvad der egentlig foregår under en menneskehandel og hvilke konsekvenser det giver. Du fortalte en masse ting, som giver en masse til eftertanke. Og en masse godt info som giver meget mere forståelse, man kunne ikke lade være at sætte sig ind i personernes situation som er frygtelig. jeg stillede også en hel del spørgsmål, da det interresede mig. Du fortæller rigtig godt og forstår at holde en igang med at lytte. synes jeg ihvertfald. hvor er det fedt du gør det her for de mennesker ! mig en af pigerne i elevrådet snakkede om at lave doneringen med flasker til hopenow. vi skal lige høre hvor mange vi kan få med på det.
jeg vil gerne sprede budskabet og få folk til at få mere info om det, og vil derfor sætte et link til hopenow.dk's side og til din hjemmeside i et blogindlæg jeg skriver i min egen blog om det der blev fortalt. Håber det er ok med dig Smile

- frede

Julie Schmidt , on 24-11-2010 07:46:35 Said:

Julie Schmidt

Hej Elisabeth ! Laughing

Jeg synes dit foredrag var rigtig godt og meget interessant og tankevækkende !

Jeg håber også at skolen vil være med til at donnere !

Hilsen Julie

Gerda Hvelplund , on 24-11-2010 09:04:52 Said:

Gerda Hvelplund

Foredraget og filmen var en øjenåbner for såvel elever som voksne.
Tak for en indholdsrig aften.

Signe Stürup , on 29-11-2010 21:37:21 Said:

Signe Stürup

Tusind tak for et fedt foredrag! Det var super spændende.

Kommentarerne er lukkede