web 2.0

Foredrag på Hoptrup Efterskole mandag den 17.03.2014 kl. 19.45

[No text]

Tags:

Foredrag | Hope Now | Skoleåret 13/14

Kommentarer (13) -

Mathias Østergaard Madsen , on 17-03-2014 21:26:46 Said:

Mathias Østergaard Madsen

Tak for et rigtig godt foredrag. Det var virkelig spændende.
Med Venlig Hilsen
Mathias Ø. Madsen
Hoptrup Efterskole

Maria Nørmølle , on 17-03-2014 22:16:27 Said:

Maria Nørmølle

Jeg synes det var et meget spændende foredrag, det satte virkelig tingene i perspektiv. Og ramte rigtig hårdt, hvilket man vel kan sige er positivt.
Jeg håber virkelig vi kan være med til at hjælpe de kvinder!

Jessie Stavnskær , on 17-03-2014 22:17:34 Said:

Jessie Stavnskær

Hej Elisabeth

Tusinde tak for et fantastisk foredrag. Det gjorde ikke noget det var anden gang jeg hørte det. Det er et virkelig imponerende stykke arbejde du yder, stor respekt for det og ikke mindst dig.  


Emil Warming , on 17-03-2014 22:40:48 Said:

Emil Warming

Sjældent har et simpelt foredrag gjort så stort indtryk på mig. En sand øjenåbner at være vidne til. Tak.

Anne-Sofie Mikkelsen , on 17-03-2014 22:41:49 Said:

Anne-Sofie Mikkelsen

Tusind tak for et rigtigt inspirerende foredrag! Man får virkeligt lyst til at hjælpe når det bliver sat sådan i perspektiv. Det ramte mig lige der hvor det gør en forskel, tak for detSmile

Ida Abild , on 17-03-2014 22:44:29 Said:

Ida Abild

Hej Elisabeth

Tusinde tak for et vildt spændende samt lærerigt foredrag. Det gik ind og satte nogle tanker igang hos mig,
Det var virkelig rørende og interessant at høre/se på.
Kæmpe respekt for, at du gør en indsats for andre.

Thea Ingvorsen , on 17-03-2014 22:52:05 Said:

Thea Ingvorsen

Tak for et super fedt og meget anderledes foredrag. Jeg fik virkelig sympati for de kvinder vi hørte om. Jeg blev meget vred på deres vegne, og begyndte straks at tænke på hvordan jeg kan høre en forskel. De kvinder har brug for hjælp øjeblikkeligt. Og vi skal nok yde vores bedste, for at det kan lade sig gøre.

Nanna Egeberg , on 17-03-2014 22:54:27 Said:

Nanna Egeberg

Helt utroligt hvad folk bliver udsat for som vi ikke lige går rundt og lægger mærke til i vores hverdag. Tak for et fantastisk foredrag, og fordi du bruger din tid på noget så inspirerende og fuldstændig uselvisk!

Jeg er mundlam. Tusinde tak

Cecilie Langvad Jensen , on 17-03-2014 23:10:49 Said:

Cecilie Langvad Jensen

Tusind tak for et voldsomt inspirerende og forholdsvis overvældende foredrag på den gode måde. Mine kreative tanker om hvordan vi kan hjælpe disse kvinder har fået en vild kick-start og det kan jeg kun takke dig for. Du gør et godt stykke arbejde og ved præcis hvordan du skal holde en gang hormonbesatte teenagers opmærksomhed og banke et budskab igennem.

Tusind tak det var noget jeg aldrig vil glemme og vil gøre hvad end jeg kan for at støtte op om.

Olivia Randlev Poulsen , on 17-03-2014 23:15:10 Said:

Olivia Randlev Poulsen

Kære Elisabeth
Tak, tusind tak for et fordrag der ret hurtigt fangede min trætte teenager hjerne, det fik min til at glemme min tilstedeværelse, mine egne problemer, hvad klokken var eller at min mave bare skreg AFTENSEVERING. Det var et fordrag der efter ret kort tid fik mig til at føle en frygtelig trang til at hjælpe disse kvinder, og det fik mig ikke på noget tidspunkt til at skifte mening, tværdigmod jeg fik bare endnu mere lyst til at hjælpe. Jeg vil ærligt indrømme at drømmen om at tjene mange penge faldt fuldstændig på jorden, at et af verdens rigeste lande har 71% af befolkningen levende i slum, og at folket bliver så korrupte at de vil sælge mennesker, så tænker men en ekstra gang over hvor vigtigt det egenligt er at have mange penge, jeg er blevet enig med med mig selv om, at det ikke er så vigtigt endda.
Jeg håber virkeligt at HopeNow kommer langt!
Tak.

Ida Arvad , on 17-03-2014 23:32:30 Said:

Ida Arvad

Hej Elisabeth
Tak for et spændende foredrag, som virkelig fangede min interesse! Alt respekt for det du gør, og for den organisation som du er en del af! Jeg fik rigtig meget lyst til at støtte om om det, og være med til at gøre en forskel for de kvinder som bliver udsat for alle de forfærdelige ting!
- og så kan man godt mærke at du har været efterskolelærer, og det er fedt!
endnu engang tusinde tak herfra Smile

Maria Lindegaard , on 18-03-2014 06:54:20 Said:

Maria Lindegaard

Hej Elisabeth
1000 tak for et super godt fordrag, jeg synes det var godt fortalt. Det er jo helt forfærdeligt hvad de piger må gennemgå, og selvom du har vist os det, tro jeg aldrig vi vil forstå helt hvor slemt de har det. Selvom vi mener vi har mange problemer her i Danmark lever vi jo et luksus liv. Vores problemer kan aldrig måles med deres. Problemet med menneskehandel burde slet ikke være der, det burde være ud af verden både da slavehandel blev ulovligt, men også med menneskeretighederne. Men hele livet handler om penge, og uden penge kan du ikke leve, fordi alt koster penge. Derfor er det vigtigt at vi får hjulpet de her kvinder og får duneret nogen penge.

Cecilie Brændgaard , on 18-03-2014 14:37:08 Said:

Cecilie Brændgaard

Tusind tak for et virkelig fantastisk og inspirerende foredrag! Selv om vi alle jo godt ved det sker ude i verden, tror jeg at mange først virkelig fik øjne op ved it foredrag. Håber i kan hjælpe mange unge piger i fremtiden. Hilsen Cecilie B. Tolstrup - Hoptrup Efterskole

Kommentarerne er lukkede