web 2.0

Foredrag på Hårby Efterskole onsdag den 3.11.10 kl.20.00

Håber, at mange elever og lærerne vi kommentere mit foredrag, tak.

Tags:

Foredrag | Skoleåret 10/11 | Hope Now

Kommentarer (16) -

Tine Skytte Pedersen , on 03-11-2010 21:57:41 Said:

Tine Skytte Pedersen

Hej Elisabeth! Tak for det gode foredrag i aften. Jeg fik virkelig noget ud af det og lærte utrolig meget af det. Det påvirkede mig i stor grad, og jeg synes I skal tage Camillas forslag om ungdomsarbejde op, fordi jeg tror på, at der er mange unge, som gerne vil hjælpe frivilligt og gratis. Unge kan jo også hjælpe til at med at holde foredrag i f.eks. weekender og dermed hjælpe til donationen.
Jeg synes, det er super god sag, I kæmper for, og jeg har stor respekt for, at I gør det. Keep up the good work!

Mange hilsner
Tine fra Haarby efterskole.

Frederik Duch , on 03-11-2010 22:00:09 Said:

Frederik Duch

Hej Elisabeth.
Jeg skriver en lille kommentar her til dig, for at takke dig for den store øjenåbner. Det er virkeligt fantastisk at der findes frivillige arbejder som dig!
Mange tak for det gode foredrag.

Kærlig Hilsen

Frederik Duch
Elev på Haarby Efterskole

Frederik Duch , on 03-11-2010 22:00:39 Said:

Frederik Duch

red; arbejdere*

Camilla Jespersen , on 03-11-2010 22:15:20 Said:

Camilla Jespersen

Hej Elisabeth.

Nu skulle jeg jo skrive den kommentar, og jeg gør det med glæde. Jeg synes du gør et helt fantastisk job, og du forstår virkelig at lave en øjenåbne, især med den måde du taler på. Du lægger ingen fingre imellem og det synes jeg bare du skal fortsætte med.
Jeg er enig med Trine at oprette en ungdomsafdeling i HopeNow, ville være en genial ide og jeg er sikker på at der er mange som gerne vil hjælpe - bl.a. mig.
Jeg synes at det i har gang i er virkelig godt!

M.v.h Camilla (elev fra Haarby Efterskole)

Mathilde Bæk-Larsen/Matti , on 03-11-2010 22:17:27 Said:

Mathilde Bæk-Larsen/Matti

Hey Elisabeth!
Jeg værdsatte virkelig dit foredrag. Det ramte. Det var skønt at få meget mere viden omkring emnet. Mine tanker blev også sat igang, og jeg vil gøre mit bedste for at min egen tankegang også vil omdreje nogle af de værdier og problemer, du snakkede om. Det er vel også noget af det, det handler om; at gøre sig rigtig umage for at leve sig ind i det og gøre sit bedste for at få ens egen hverdag og tankegang til at blive opmærksom på det og derved få indflydelsen andre.
Det rørte mig meget og jeg fik rigtig meget ud af det. Ikke blot om kvindehandel, men selve pointen i det.
Jeg håber at der bliver sat meget mere fokus på disse ting. Jeg har respekt for det i gør. I gør noget stort for nogle udsatte og hjælpeløse folk.
Jeg håber at jeres gode arbejde altid vil blive ved.

Mange hilsner
Mathilde fra Haarby Efterskole

Magnus , on 03-11-2010 22:19:00 Said:

Magnus

Hej Elisabeth. Det var et kanon foredrag, som gjorde indtryk på mig. Som Holtze nævnte, skal vi alle sammen være glade for at vi er blevet født i Danmark, og ikke i f.eks. Nigeria. Ingen fortjener at have det sådan. Du bragte meget på banen, som var værd at tænke på og tage med videre i livet. Er sikker på HE nok skal spytte nogle penge i kassen, for jeres enorme arbejde, og selvfølgelig ikke mindst for de handlede kvinder.  Jeg var optaget fra start til slut. TAK!

Kærlig Hilsen

Magnus L
Haarby Efterskole.

Værelse 32! , on 03-11-2010 22:19:19 Said:

Værelse 32!

Hej Elisabeth!
Det var et rigtig godt fordrag og det satte tanker igang!
Dit frivillige arbejde skal der virkelig sættes pris på.
Vi glæder os til at støtte HopeNow's sag.

Mvh.
Cecilie, Cæcilie, Mette & Sidsel

Mark Theilgaard , on 03-11-2010 22:29:49 Said:

Mark Theilgaard

Hej Elisabeth.
Tusind tak for et fantastiks fordrag. Det var virkelig interessant og også virkelig underholdende. tak for det. Smile
Håber at min mor snart tager kontakt til dig eller Hopenow. Navnet på min mors firma er La Oficina. Så kan du jo selv google det og se om det er noget for jer.

Hilsen Mark T.

Liv Østerstrand , on 03-11-2010 22:53:18 Said:

Liv Østerstrand

Hej Elisabeth.
Først og fremmest tusind tak for et super foredrag. Jeg synes at du gør et fantastisk stykke arbejde, og gør en kæmpe forskel for en masse mennesker. Du har en ligefrem og ærlig tilgang til tingene, og det havde en kæmpe effekt på mig. Virkelig inspirerende. Jeg vil sige mange tak, og rose dig for din indsats. Jeg glæder mig til at støtte projektet.

Hilsen Liv, Haarby Efterskole

Frederik Voss , on 04-11-2010 13:33:01 Said:

Frederik Voss

TUSIND tak for et helt fantastisk foredrag. Det satte virkelig tanker i gang! Har enorm respekt for folk som dig der helt friviligt ofrer deres fritid for at formidle et mega vigtigt budskab til folk. Jeg ved at alle blev meget rørte over dit fordrag, og har aldrig oplevet at der var så stille på Haarby Efterskole som i den halvanden time. Jeg ser frem til sammen med HE at hjælpe jer, forhåbentlig med et stort beløb.

Gid alle folk ydede den indsats du ydede, verdenen ville blive et meget bedre sted!

Mange hilsner
Frederik Voss

Værelse 15 , on 04-11-2010 16:13:28 Said:

Værelse 15

Hej ElisabethSmile
Først og fremmest vil vi godt sige tusinde tak for det fantastiske foredrag, det gjorde stort indtryk på os, og fik i den grad sat tankerne igang...
Og vi synes det er vildt den måde du formådede at "røre" ved os alle på, vi var stumme af begejstring over din energi og livsglæde samt indstilling til omverdenen, men samtidig sad vi også var chokeret hvor slemt det stod til, og hvor lidt det "velfungerende" danske samfund gør ved det.
Nu vil vi rigtig gerne være med til at støtte op om projektet. uanset hvilken måde det bliver på, vil vi gøre vores ypperste for, at få skravet en masse penge sammen til HopeNow .
Som Tine sagde er det en smadder god idé at oprette en ungdomsgruppe hos HopeNow, vi vil i hvert fald ikke tvivle et sekund på at melde os ind.
Tak for din gode indsats- hvor er det fantastisk, at der findes mennesker som dig!
Mange kærlige hilsner
Cat, Signe & Sofie

Sebastian Rolskov , on 04-11-2010 19:19:07 Said:

Sebastian Rolskov

Hej elisabeth

Vil gerne sige tak for et dejligt foredrag om de handlede kvinder. synes selv det er utroligt at folk ikke ville tage stilling til at man faktisk handler med kvinder. Og at mænd kan få sig selv til at tage i mod et tilbud. men selvfølgelig er det heller ikke sikkert de kan gører for det vis de finder dem på gaden og tror at det er en lovlig protistueret.
Men vil i vært fald blive ved med at tænke på det du sagde og prøve at finde måder at hjælpe HopeNow på. Vil også synes det en god ide det med en ungdomsafdeling.

kærlig hilsen Sebastian Rolskov

Usb highspeed 7 port hub w ac adapter , on 10-11-2010 16:19:07 Said:

Usb highspeed 7 port hub w ac adapter

This site is great. i visit here evaryday.

Hello world , on 10-11-2010 19:25:52 Said:

Hello world

This site is cool. i visit here evaryday.

Liv Tyler (14) HD Wallpaper , on 10-11-2010 22:42:59 Said:

Liv Tyler (14) HD Wallpaper

This site is great. i visit here evaryday.

Kommentarerne er lukkede