web 2.0

Foredrag på Bjergsnæs Efterskole mandag den 7.10.13 kl.19.00

[No text]

Tags:

Foredrag | Skoleåret 13/14 | Hope Now

Kommentarer (25) -

Erik , on 07-10-2013 20:48:22 Said:

Erik

det var egenlig meget gidt hvis du gider at lytte efter eller får ro til det

Jenna Thomsen , on 07-10-2013 20:50:25 Said:

Jenna Thomsen

Jeg synes det var et tankevækkende oplæg, og man kom virkelig til at tænke på hvor priviligeret vi er her i Danmark. Jeg synes de pigers historier var forfærdelige og det gav mig virklig lyst til at hjælpe at høre om de ting de havde været igennem. Det var et godt og rigtig rørende oplæg

Maja Clement , on 07-10-2013 20:56:08 Said:

Maja Clement

Jeg synes det var et virkelig godt foredrag!
Det satte virkelig mange tanker i gang og det er utroligt at sådan nogle ting stadig sker i Danmark.
Der er så mange ting vi kan gøre for at hjælpe dem der har ingenting.

Josefine Kappel , on 07-10-2013 20:56:22 Said:

Josefine Kappel

Oplægget var helt vildt godt. Allerrede fra start var jeg villig og klar på at gøre noget. Det var et godt, tankevækkende oplæg, som virkelig satte tingene i perspektiv i hvert fald fra min synsvinkel. Føler ikke bare at jeg skal sidde her.. Får lyst til at skrabe en masse penge sammen!

Fie , on 07-10-2013 20:56:46 Said:

Fie

Jeg synes at det var et mega fedt foredrag!

Trine K Jakobsen , on 07-10-2013 20:57:59 Said:

Trine K Jakobsen

Det var et rigtig godt foredrag og det sætte virkelig nogle tænker i gang. Der skal helt sikkert gøres noget ved det!

Cecilie , on 07-10-2013 20:58:50 Said:

Cecilie

Normalt kan foredrag godt være ret kedelige, men jeg var på intet tidspunkt ved at falde i søvn. Elisabeth havde min fulde opmærksomhed. Jeg synes, det er forfærdeligt det der sker. Foredraget var virkelig noget som rørte mig. Det var meget spændende at høre om, og jeg kunne godt have siddet et par timer mere.

Eline Baad , on 07-10-2013 20:59:22 Said:

Eline Baad

Dette er ikke et emne jeg før har hørt ret meget om, men det burde jeg måske - foredraget fik mig til at tænke og gav mig lyst til at hjælpe. Man fik hurtigt et indblik i disse kvinders liv og jeg kunne næsten ikke fatte, det var virkelighed, og jeg tror ikke helt, jeg kan begribe hvor slemt de egentlig har det. Jeg takker for et tankevækkende foredrag!

Line Jensen , on 07-10-2013 21:00:41 Said:

Line Jensen

Det var et godt foredrag, som virkelig satte nogle tanker i gang. Man får virkelig lyst til at gøre en forskel. Jeg synes, at du fik det fortalt godt, sådan at alle kunne forstå alvoren i det. Jeg håber at vi her på bjerget kan gøre en forskel.

Kirstine Grotkjær , on 07-10-2013 21:03:52 Said:

Kirstine Grotkjær

Jeg synes virkelig, at det var et interessant og meget tankevækkende foredrag. Jeg blev enormt rørt og dybt chokeret over, at sådan noget foregår den dag i dag - og så her i Danmark! Det er skræmmende, synes jeg. Jeg håber, at vi kan få samlet en masse penge ind.

Johanna Fahlgren Andersen , on 07-10-2013 21:03:53 Said:

Johanna Fahlgren Andersen

Jeg kan stærkt anbefale Elisabeth Bergs foredrag. Det er gribende og tankevækkende. Det er forfærdelige oplevelser pigerne i Negeria bliver udsat for, og det er i den grad værd at kæmpe for at disse piger hjælpes til noget bedre.

Teresa Fredensborg , on 07-10-2013 21:05:02 Said:

Teresa Fredensborg

Jeg synes at det var et rigtig godt og tankevækkende foredrag.
At høre om det Joy og Anna har været igennem, satte virkelig tankerne igang, og jeg vil helt sikkert være med til at samle penge ind og gøre en foreskel.

Cathrine Norup , on 07-10-2013 21:08:28 Said:

Cathrine Norup

Jeg synes virkelig at foredraget var en øjenåbner. Det er uhyggeligt at tænke på, at vi kan have så forskellige vilkår i livet og stadig leve så tæt på hinanden. Jeg havde heller ikke forestillet mig, at nogens værste mareridt er virkelighed i Danmark. Jeg håber at vi tilsammen på Bjergsnæs kan gøre en forskel.

Katja Weibrecht Byrialsen , on 07-10-2013 21:11:37 Said:

Katja Weibrecht Byrialsen

Jeg syndes det var et mega godt foredrag, hvor man blev meget opmærksom på det du sagde, du fangede virkelig min opmærksomhed og interesse i emnet. Jeg syndes det var en god ting at se filmen så man kunne sætte sig lidt ind i miljøet som pigerne lever i. Jeg syndes det var super fedt og høre om, da man aldrig hører rigtig om det, fordi der ikke rigtig er nogen som ved noget om emnet, udover det sædvanlige.
Tak for et mega godt foredrag:-D  

Michael H. Pedersen , on 07-10-2013 21:11:38 Said:

Michael H. Pedersen

Jeg har dyp respekt for det du gør og for det jeres organisation gør for alle de mennesker der kommer ind i det system. jeg er glad for at der findes mennesker som jer som tør gør en forskel og tør tage sig af nogle af dem der har mest brug for det her i livet.
ps. tillykke med i morgen ;D og håber at i får nok penge Smile

Anna-Margrete Langkjær , on 07-10-2013 21:11:51 Said:

Anna-Margrete Langkjær

Jeg synes det var et meget gribende og rørende foredrag. Det er et langt større problem end hvad man var opmærksom på, så det har sat en masse tanker i gang ved mig. Det er helt klart værd at sætte lidt tid af til at høre om, og bruge ens mulige ressourcer til at hjælpe de udsatte kvinder.  

Victoria Holler , on 07-10-2013 21:16:25 Said:

Victoria Holler

Det var et foredrag der gjorde et utroligt stort indtryk på mig, og jeg blev interreseret og fanget af emnet lige fra starten. Det satte nogle tanker i gang, og det gjorde ihvertfald at jeg jeg var parat til at gøre noget, og til at hjælpe dem der har brug for det.

Emma Vinther , on 07-10-2013 22:18:19 Said:

Emma Vinther

Det var et fantastisk foredrag, som virkelig satte tanker igang. Hvor er det forfærdeligt, at der foregår sådanne ting, og specielt også at det foregår i Danmark. Håber vi her på Bjergsnæs kan få samlet en masse penge ind og være med til at gøre en forskel.

¨Holger Møller Madsen , on 08-10-2013 07:49:17 Said:

¨Holger Møller Madsen

sygeste respekt til alt hvad hun gør for dem, og det hele er frivilligt! jeg vil helt sikkert finde en måde at samle nogle penge ind til de piger.

utroligt godt foredrag, værd at høre.

Amalie Sander , on 08-10-2013 09:18:28 Said:

Amalie Sander

Jeg synes det var et super godt foredrag, og det fik mine øjne op for hvad der rent faktisk sker i Danmark. Jeg havde ingen idé om at det var så voldsomt, at hvis de nigerianske kvinder ikke gjorde som der blev sagt, så blev de dræbt. Jeg mener helt klart også at der skal samles penge ind til dette formål, og også at Bjergsnæs kan være en del af det. Jeg er enig med mange af Elisabeth Berg's synspunkter, og synes også at foredraget giver en god start til en rigtig lang debat.

Cecilie Albertsen , on 08-10-2013 09:36:31 Said:

Cecilie Albertsen

Normalt kan foredrag godt være kedeligt og langtrukket, men det var dette på ingen måde! Jeg var interesseret hele vejen igennem. Jeg har aldrig rigtigt hørt omkring emnet før, men efter foredraget er jeg så klar til at give en hjælpende hånd.  
Stor respekt for hvad Elisabeth's gør for kvinderne.  

Mette Borg Strøm , on 08-10-2013 10:08:44 Said:

Mette Borg Strøm

Mange tak for et fantastisk foredrag der gik lige i hjertet, det var meget gribende og rørende at høre disse kvinders historier, og jeg blev meget overrasket over at der stadig sker sådan nogle forfærdenlige ting i Danmark og verden. Jeg har en dyb respekt for det i gør for disse kvinder, og vil rigtig gerne støtte op om det og hjælpe med at samle penge ind.

Caroline Bloch , on 08-10-2013 10:34:11 Said:

Caroline Bloch

Jeg synes det var et helt igennem et fantastisk foredrag! Jeg tror mange havde tænkt at det ville blive ret kedeligt, men du fangede alle! Det er et enme der ikke er særlig mange der ved alt om. Det er helt forfærdeligt hvad alle de piger går igennem bare fordi der er nogen der kun tænker på penge.
Jeg VIL helt sikkert være med til at gøre en stor forskel for alle de kvinder der lider..!

Tanja - lærer , on 08-10-2013 17:07:37 Said:

Tanja - lærer

Tak for et barsk og øjenåbnende foredrag.

Johan - lærer , on 09-10-2013 17:46:31 Said:

Johan - lærer

Fantastisk foredrag, som virkelig gjorde indtryk på både eleverne og lærerne.

Kommentarerne er lukkede