web 2.0

Foredrag på BGI Akademiet tirsdag den 12.10.10

Håber såvel lærere som elever vil skrive deres mening om foredraget

Tags:

Foredrag | Skoleåret 10/11 | Hope Now

Kommentarer (18) -

Julie , on 12-10-2010 18:17:57 Said:

Julie

Super godt foredrag. Er meget glad for at jeg nu kender til det her problem, havde ingen ide om at det var så stort. Håber at vi elever på en eller anden kan være med til at hjælpe, jeg vil i hvert fald give mit bidrag!

Nana , on 12-10-2010 18:49:48 Said:

Nana

Jeg synes det var et super spændende og lærerigt foredrag. det gav en noget at tænke over! jeg vidste ikke at det var et så stort problem i Danmark. Held og lykke med at få spredt budskabet. håber vi fra BGI vil bakke op om det.

Helle Vestergaard , on 12-10-2010 18:51:18 Said:

Helle Vestergaard

Kære Elisabeth

Tak for et rigtigt godt foredrag, der satte mange tanker i gang. Det er godt at blive mindet om, at der er en virkelighed uden for "Bjerre Mark" og at man som menneske rent faktisk kan gøre en forskel.
Jeg håber, vores elever tager udfordringen op og tænker over, hvordan vi kan bidrage til at nogle af disse ulykkelige kvinder får et bedre liv.

Cecilie , on 12-10-2010 19:20:49 Said:

Cecilie

Kære Elisabeth

Jeg synes det var et rigtig lærerigt foredrag, som virkelig for en til at åbne øjnene for virklighedens problemer. Jeg havde ingen anelse om, at der forgik sådan noget i Danmark. Det er uhyggeligt og trist at se og høre om. Jeg håber BGI kan være med til at gøre en lille forskel..

Anna S , on 12-10-2010 19:53:23 Said:

Anna S

Kære Elisabeth

Mange tak for det meget spændende foredrag. Jeg blev grebet af de forfærdelige ting som kunne ske i vores egen by. Jeg håber du kan inspirere mange andre elever til at bakke op om dit projekt. Det har været lærerigt at høre om. Jeg håber vi her på BGI kan hjælpe med dit projekt.

Line , on 12-10-2010 19:58:18 Said:

Line

Hej Elisabeth.

WOW. Jeg vil bare sige, at det var virkelig et godt fordrag. Det gjorde at jeg fik den følelse at jeg bare ville gøre noget for at sætte en stopper for det. Så jeg håber virkelig at dine fordrag vil gøre en forskel, også så vi unge mennesker vil være med til at hjælpe til. Men ja, sådanne ting går mig virkelig på, at det skal være på den måde. Så jeg håber virkelig også at vi elever her på BGI vil være med til at give en hjælpende hånd.

caroline , on 12-10-2010 19:58:45 Said:

caroline

Kære Elisabeth

tusind tak for et fantastisk foredag! det var virkelig spændende at høre om og meget lærerigt. man fik virkelig øjnene op for hvor forfærdeligt det egentligt står til. Jeg er sikker på at vi her på BGI akademiet gerne vil støtte så godt op vi kan og donere nogle penge til de stakkels kvinder! jeg håber også andre efterskole elever får fornøjelsen af dit foredrag. Og at de også tager initiativ til at donere og hjælpe til. tak!

Sofie og Marie Louise , on 12-10-2010 20:01:50 Said:

Sofie og Marie Louise

Kære Elisabeth.

Vi synes dit foredrag var rigtig godt og det har helt klart rørt os!
Det er et emne vi ikke har hørt om og tænkt så meget over før, så vi er overrasket over hvor stort et problem det egentligt er.
Vi er glade for at der findes mennesker som dig og de andre i hopenow, der gør et så stort arbejde for at hjælpe de ulykkelige kvinder.
Vi er rigtig glade for at vi som elever på BGI har mulighed for at hjælpe.

Luna , on 12-10-2010 20:03:07 Said:

Luna

Kære Elisabeth.
Tusind tak for et super foredrag, det har virkelig gjort indtryk på mig.
Jeg syntes det er super fedt at du tager intiativ til at holde sådan nogle foredrag. Dette foredrag har fået mig til at få ting til eftertanke.
Man vidste jo godt at der var problemer, men ikke at de var så udbredte og i så storre mængder. Det er super fedt at i tager hånd om "handlede afrikanske kvinder", også fordi at det ikke er noget man hører om til hverdag.
Men tusind tak for stof til eftertanke.

katrine , on 12-10-2010 20:03:29 Said:

katrine

Kære Elisabeth

Jeg ville bare lige sige tak for et super spændende fordrag. Jeg har ikke før tænkt over hvor stort problemet egentlig er, men de har helt klart brug for den støtte som i giver dem!
Desuden syntes jeg at det er super sejt af dig at du kommer rundt og holder disse foredrag helt gratis! Det er sådan en som dig som virkelig for en til at tænke over livet.
Og tror også de fleste af elverne vil give en hjælpene hånd til projektet!

Jonas , on 12-10-2010 20:26:21 Said:

Jonas

Kære Elisabeth.

Super godt foredrag, det var rigtig dejligt at få åbnet øjnene for hvor stort et problem kvindehandel er. Jeg har aldrig selv tænkt over at det fandt sted i så voldsom en grad.
Jeg håber dit frivillige arbejde kan bidrage til hjælp.

Held og lykke med det!

Amalie , on 12-10-2010 21:34:24 Said:

Amalie

hej Elisabeth.
super godt foredrag. det har fået mig til at åbne øjnene op og se hvor svært nogle egentlig har det. de har brug for den støtte og hjælp i giver dem. jeg tror også de fleste fra Bgi vil bakke op om det

super godt fordrag! held og lykkeSmile

Katja , on 12-10-2010 21:47:20 Said:

Katja

Kære Elisabeth

Mange tak for det gode foredrag. Det satte bare en hel masse tanker igang. Da du fortalte om hende pigen og hvordan hun blev behandlet af den mand, jeg fik de værste kuldegysninger! Mine tanker blev meget sat igang, kan slet ikke forstå at nogen mennesker kan få sig selv til at gøre så forfærdelige ting ved et menneske. Jeg kan simpelthen ikke sætte mig ind i det! Jeg håber dit budskab kommer ud, og at der kommer penge nok ind til, at du kan få gennemført projektet omkring det sikre sted for de handlede kvinder.

Held og lykke med det hele!

Louise , on 12-10-2010 21:49:53 Said:

Louise

Kære Elisabeth

Tak for det super gode fordrag i dag. Man lærte virkelig en masse om hvad det egentligt er der foregår ude i verden og ikke mindst her i Danmark. Jeg følte at der blev sat nogle tanker i gang hos mig, da filmen du viste var færdig. Og tingene du fortalte ramte faktisk en. Håber at der er rigtig mange der vil bakke op om problemet - ikke mindst her på BGI!

Held og lykke med de næste mange fordrag Smile

Rodi , on 12-10-2010 22:38:37 Said:

Rodi

Kære Elisabeth
Du har gjort noget ved mig i dag.. Har tænkt meget på alt det du har sagt og ikke mindst på den dokumentar vi så. Begge ting har virkelig sat nogle tanker i gang! Jeg føler nogle gange at livet bare er noget lort, det tror jeg vi alle gør.. Men jeg burde jo egentlig bare være glad for at jeg overhovedet har et liv. Jeg kan slet ikke forestille mig at være i en sådan situation som disse piger/kvinder er i. Det er helt uden for fatteevne! Du har virkelig givet mig en øjenåbner med dette foredrag, og det takker jeg mange gange for! Du er en ildsjæl uden grænser!
Har fået et nyt forebillede i dag, gæt selv hvem :p

Fortsat held og lykke med at videregive budskabet!

Brian Lauersen , on 13-10-2010 10:33:49 Said:

Brian Lauersen

Kære Elisabeth

Du har med dit gribende foredrag, gjort et kæmpe stort indtryk på rigtig mange af os her på BGI. Der er ingen tvivl om, at de tanker du har sat igang både hos elever og os undervisere, vil udmønte sig i en form for "aktion"... Spændende hvorlangt den rækker.
Det kan blive rigtig stort Smile

Mange hilsner
Lone og Brian

Maria , on 13-10-2010 22:04:44 Said:

Maria

Kære Elisabeth

Mange tak for et super godt foredrag!! Det gjore et stort indtryk på mig. Jeg syntes det er super godt at der er sådan nogle som dig der tager intiativ til at holde sådan nogle foredrag. Dette foredrag har fået mig til at få ting til eftertanke. Da jeg ikke viste at problemet var så stor..

Held at lykke frem over. Du gør et fantastisk arbejde!!

Hilsen Maria

Ditte , on 14-10-2010 13:18:38 Said:

Ditte

Jeg synes, dit foredrag gik godt igennem. Det er forfærdeligt at tænke på, at der i dagens Danmark stadig findes kvindehandel på det niveau, og at vi ikke gør mere ved det. Det overraskede mig meget og er glad for, at du åbnede øjnene for det. Jeg har i hvert fald gjort mig mine tanker om det. Jeg synes desuden, det er fedt at se folk som dig, som virkelig kæmper for en sag. Stærkt gået Smile

Kommentarerne er lukkede